پاورپوینت تاریخچه چای
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 87 اسلاید

فهرست


پیشگفتار6
اریخچه چای7
افسانه چای8
پیشینه8
چای در ایران9
وطن اصلی چای.9
مشخصات گیاه شناسی درخت چای.9
ترکیب شیمیایی درخت چای.10
اب و هوای مطلوب چای10
خاک مطلوب چای10
کود مورد استفاده11
ازدیاد درخت چای.11
مطالبی در خصوص مصرف چای سبز13
خواص و انواع چای14
چای سیاه .14
چای سبز.14
چای اولانگ .15
چای سفید15
چای یخ 15
سبک انگلیسی15
بوبا.15
چای کیسه ای16
چگونه چای دم کنیم16
دم کردن چای سیاه 16
دم کردن چای سبز16
دم کردن چای اولانک16
ترکیبات تشکیل دهنده چای.17
فواید چای برای سلامتی بدن.
خواص اعجاب اور چای سبز.19
مروری بر خواص چای سبز19
نحوه استفاده24
میزان مصرف روزانه.24
روش نگه داری24
مواد متشکله برگ چای.25
ترکیبات و خواص چای سیاه26
خواص چای سبز.27
چگونه چای مرغوب بخریم.27
خواص دم نوشها29
چای سبز طعمدار.30
ویزگی های انتی اکسیدانی چای31
مزایای چای سبز31
روش استخراج چای سبز34
ویزگی های انتی اکسیدانی و چای39
رادیکال های ازاد.40
مکانیسم های حفاظتی از انتی اکسیدان ها40
منابع انتی اکسیدان ها ی رزیمی42
فلانوئید های چای44
مزیت بهداشتی فلانوئید های چای45
جذب سطحی فلانوئید های چای47
اجزا و ترکیبات چای سبز48
اثرات سودمند ترکیبات چای سبز.49
انالیز مواد شیمایی از طریق HPLC
مقدمه.51
2.مواد و روش ها.52
1-2 ابزارها. 52
2-2 مواد شیمیایی و استاندارد ها. 53
3-2 نمونه های چای سولاه54
4-2 استخراج نمونه54
3.نتایج و مباحث.55
2-3 اثر فاز متحرک. 55
3-3 اثرحلال ها روی استخراج مواد شیمیایی چای 57
4-3 انتخاب طول موج. 60
5-3 اثر دمای ستون 61
6-3 انالیز نمونه های چای65
4.نتیجه گیری66
تعیین نفوذ نمونه و HPLC در چای سبز
ترکیب شیمیایی چای سبز.67
محصولات جدید چای سبز
شامپو چای سبز.68
بستنی چای سبز.70
ماتچا چیست.70
شکلات چای سبز.71
فواید استفاده از قرص چای سبز73
مزایای قرص چای سبز.74
طعم های ادامس.75
ادامس چای سبز.76
صابون چای سبز77
فواید صابون چای سبز78
پودر چای سبز78
سنت سیرو چای سبز.79
قرص های چایسبز.82
چای سبز به صورت قرص کاهش وزن84
چای سبز کیسه ای85
جداول
جدول روش های مختلف شستو شوی چای
سطح کاتچینها و زانتین ها
دقت روش استخراجی
رابطه بین غلظت های انالیت و مساحت های پیک شان
دقت روش بعد از 4 تزریق
انتی اکسیدان ها
منابع انتی اکسیدانی



اشکال
پروفایلهای کاتچین های چای
کروماتو گرامهای محلول استندارد
پروفایل های کاتچین های چای در دما های مختلف
دستگاهای جریان غلتکی

پیشگفتار :
برخی معتقدند سابقه ی مصرف چای به حدود 4000 سال قبل باز می گردد. از سرزمین چین و مردمان آن هم بعنوان اولین جایگاه چای نام برده می شود. در آن زمان علاوه بر چین در کشورهایی مثل ژاپن، کره، تایلند، ویتنام و هند مردم از چای استفاده می کردند. مصرف چای به دو دلیل بود؛ یکی بعنوان یک نوشیدنی و دیگری برای مصارف دارو و درمانی.مهمترین استفاده های درمانی چای شامل کنترل خونریزی، درمان و بهبود زخم ها، تنظیم دمای بدن، تنظیم قند خون و بهبود هضم غذا بود.کتابی به نام Kissa Yojoki  ( کتاب چای) در سال 1191 نوشته شده که در آن توضیح داده شده که مصرف چای سبز چگونه می تواند اثرات مفیدی بر روی پنج عضو مهم بدن ازجمله قلب داشته باشد.
نوشیدنی‌ها- چای نخستین بار در سال 1276 شمسی در ایران کشت شد و هم اکنون به عنوان نوشیدنی سنتی ایران جایگاه ویژه ای یافته است بطوری که 5/4 درصد از کل چای جهان در ایران مصرف می شود.
چایکاران ایران با جمعیتی حدود 60 هزار خانوار 35 هزار هکتار زمین زراعی در اختیار دارند که علا‌وه بر تولیدات آنان، در هر سال حدود 60 هزار تن چای خارجی وارد می شود.

پیشگفتار
خاستگاه اصلی چای کشور چین است پس از آن هند از تولید کنندگان این محصول است اما بوته چای نخستین بار در حدود 5 هزار سال پیش در چین شناخته شد و در قرن هفدهم هلندی ها این گیاه را به اروپا بردند.
پیشینه مصرف چای در ایران نیز به قرن هفدهم بر می گردد اما کشت این گیاه نخستین بار به همت میرزا محمد علی مشهور به کاشف السلطنه در سال 1276 شمسی انجام شد.
کاشف السلطنه که فارغ التحصیل دانشگاه سوربن فرانسه بود به عنوان ژنرال کنسول ایران در این سال در هند مشغول کار شد و در این مدت شیوه کشت , برداشت و فراوری این محصول را آموخت و تجربه خود را به ایران منتقل کرد.

انواع چای:

چای به سه دسته اصلی تقسیم می شود, چای سیاه یا تخمیری که روزانه مصرف می کنیم , چای نیمه تخمیری که به چای اولا‌نگ و پوچونگ معروف است که رنگ آن قهوه ای روشن است و چای تخمیر نشده که امروز با نام چای سبز یا چای چینی آن را می شناسیم البته چای های متنوع دیگری نیز وجود دارد که با ترکیب چند گل و گیاه دارویی یا چند نوع میوه خشک با چای ترش تولید و مصرف می شود.
هم اکنون در کشورهای جهان به ویژه کشورهای اروپایی تمایل زیادی به مصرف این نوع چای ها یا دم نوش ها به علت خواص بسیار بالای آن وجود دارد.

 

جهت دانلود فایل روی لینک زیر کلیک کنید:

https://looksfile.com/product/210243/پاورپوینت-تاریخچه-چای/3483

پاورپوینت پوکی استخوان چیست؟

پاورپوینت اصول حاکم بر فرایند ازدواج درس 14 مدیریت خانواده و سبک زندگی دوازدهم

پاورپوینت تاثیر ورزش بر افسردگی

پاورپوینت تاریخ تنظیم خانواده در جهان

پاورپوینت تاریخچه چای

پاورپوینت تاریخچه سی سی یو

پاورپوینت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

چای ,های ,مصرف ,ها ,سال ,استفاده ,چای سبز ,های چای ,مصرف چای ,می شود ,در ایران

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مسافر زمان سیمین رخ دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. 49487295 بازتابِ نفسِ صبحدمان nazareman در قلمـرو ریاضیات چسب قیری عایق ساختمان وبلاگ خبرگزاری تسنیم TASNIM NEWS hoznaghashil bihashieyeh